Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گرامیداشت سه‌شنبه‌های امام زمانی، مستضعفین را دریابیم همانان که در این دنیا هیچ ندارند و به جز خدا و ولی‌اش هیچ کس حامی‌شان نیست.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا؛ در پی رسم گرامیداشت سه‌شنبه‌های مهدوی به یاد حضرت صاحب‌الزمان(عج)، طلبه‌های شیرازی در این روز با همراهی یکی از گروه‌های جهادی مردمی، بسته‌های غذایی در میان کارتن‌خواب‌ها و دیگر آسیب‌دیدگان اجتماعی توزیع می‌کنند و برخی از افرادی را که نیازمند خدمات درمانی هستند به بیمارستان انتقال می‌دهند و امیدوارند بتوانند قدم‌های بزرگ‌تری را در رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی بردارند تا شاهد زباله‌گردی و خیابان‌خوابی هیچ انسانی نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انساهایی که به جز خدا و ولی‌اش هیچ کس را ندارند و زمانی برای خود کسی بوده‌اند، آبرو و اعتباری داشتند و حال به دلیل ابتلا به بیماری اعتیاد و یا ورشکستگی اقتصادی برای حفظ آبرو از شهر خود خارج شده و آواره دیگر کلانشهر‌ها شده‌اند و در این سرمای زمستان حتی پتویی برای گرم کردن خود ندارند.
براساس آمارها تعداد این افراد در کلان‌شهرها زیاد است و در شهر شیراز این آمار به بالای یک هزار نفر می‌رسد، افراد با عزتی که درد نان ندارند و دردشان تنها حفظ آبروست تا جایی که عکاسان را از انتشار تصاویرشان منع می‌کنند.
گرچه سه گرم‌خانه در شیراز احداث شده است اما این تعداد از اماکن برای اسکان این عزیزان کفاف نمی‌دهد و آنان باید با گونی خود را بپوشانند و در سرمای زمستان بلرزند و از گرسنگی به درد آیند. برای لقمه‌ای نان، انسانی که اشرف مخلوقات است و حامل روح خدا، باید زباله ها را بگردد و از سرما بلزرد و با خود زمزمه کند آیا انسانی نیست مرا یاری کند؟
اسلامی که کفاره گناهان را رسیدگی به مساکین می‌داند، چگونه اشرافیت مساجد، حسینیه‌ها، نذوراتی که شکم ثروتمندان را سیر می‌کند و در برابر رها کردن انسان‌ها در زباله ها را از جامعه ما می‌پذیرد؟ آیا ما واقعا مسلمان هستیم؟ این بی‌تفاوتی نسبت به خیابان‌خواب‌ها، شیوه کیست و چه توجیهی وجود دارد؟ آیا باید در قبال این افراد مسلمانی و انسانیت را فراموش کرد؟
آیا پناه دادن به بی‌پناهان در خانه‌های خدا، کار دشواری است؟ صدها حسینیه، فاطمیه، مسجد و حرم مقدس در این شهر وجود دارد، کافی است درب بگشایند و این بندگان خداوند را دریابند، باور کنید کار سختی نیست در برابر پاسخ‌گویی ما در قیامت در برابر خداوند و و اولیای الهی.
کاش در تلاش برای ظهور مولای‌مان هویت مکان‌های مذهبی را به آنان باز گردانیم و این انسان‌ها را دریابیم، و اصحاب صفه قرن چهاردهم را پناه دهیم که در غیر این صورت چه خوش‌مان آید چه نیاید، رها کردن هر انسانی در زباله‌ها، نشان از این دارد که ما نه تنها به مسلمانی خود بلکه به انسانیت خود نیز بهایی قائل نیستیم.
به قلم سمیه قهرمانی انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: طلاب شیرازی بی خانمان سه شنبه های مهدوی سه شنبه زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس

علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره میزان بن خرید کتاب به اساتید و دانشجویان و نحوه استفاده از آن گفت: دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها با مراجعه به سایت ketab.ir می‌توانند از شرایط دریافت بن اطلاع یابند. چنانچه مراکز دانشگاهی، پژوهشگاهی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کد ملی افراد به ستاد نمایشگاه ارسال کرده باشند، دانشجویان و طلاب می‌توانند از ۷۰۰ هزار بن خرید کتاب بهره‌مند شوند. از این میزان ۴۰ درصد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه تقبل می‌کنند و ۶۰ درصد آن را دانشجویان و طلاب می‌پردازند.

رمضانی ادامه داد: به طور مصداقی ۲۸۰ هزار تومان را وزارتخانه و حامیان نمایشگاه و ۴۲۰ هزار تومان را دانشجویان و طلاب می‌پردازند. اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از ۸۰۰ هزار تومان بن خرید کتاب بهره‌مند می‌شوند، که ۵۰ درصد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه و ۵۰ درصد دیگر را خود اساتید پرداخت می‌کنند. یعنی مبلغ ۴۰۰ هزار تومان را اساتید و ۴۰۰ هزار تومان دیگر را وزارتخانه و حامیان نمایشگاه می‌پردازند. 

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره استفاده از بن خرید کتاب توضیح داد: روال استفاده از بن اینگونه است وقتی در پایگاه مجازی فروش کتاب کتاب‌های مدنظر دانشجویان یا اساتید انتخاب شد، در درگاه اعلام می‌شود که چند درصد از خریدشان مشمول استفاده از یارانه است و چقدر باید پرداخت کنند. اگر مبلغِ مجموعِ کتاب‌های خریداری شده کمتر از ۷۰۰ هزار تومان باشد، میزان یارانه حمایتی کمتر خواهد شد. 

وی در پاسخ به این سوال که تا الان ارگان‌ها اسامی دانشجویان، اساتید و طلاب را اعلام کردند؟ گفت: بله، اکثر مراکز وزارتخانه‌ها اعلام کردند؛

بنابراین درصورتی که دانشجویان، طلاب، اعضای هیات علمی دانشگاه و حوزه اطلاعاتشان از طرف سازمان مربوطه به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد و سهمیه یارانه نمایشگاه باقی مانده باشد، می‌توانند از تاریخ ۱۶ تا ۲۹ اردیبهشت با مراجعه به سایت https://book.icfi.ir/bon نسبت به دریافت یارانه یا بن خود اقدام کنند. 

متقاضی دریافت بن ابتدا باید در فرم درخواست یارانه اعتباری کتاب مشخص کند، که جزو دانشجویان و طلاب است، یا اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه.

اگر دانشجو یا طلاب است باید شماره دانشجویی، دپارتمان، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و نوع مرکز آموزش عالی خود را وارد کند، تا یارانه اعتباری به او تعلق بگیرد. در مقابل اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه باید شماره استادی، دپارتمان، رشته تحصیلی، مرتبه علمی و نوع مرکز آموزش عالی خود را ثبت کنند، تا یارانه به آنها تعلق بگیرد.

یارانۀ خرید کتاب یا همان بن کتاب به صورت اعتبار خرید به کد ملی متقاضیان اختصاص می‌یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست. اعتبار یارانه سهم خریدار در هنگام خرید کتاب در سامانه فروش به تناسب خرید و تا سقف اعلامی محاسبه و از صورتحساب خرید کسر می­‌گردد.

سازمان‌ها و نهاد‌ها برای دریافت بن کتاب برای کارکنان خود ابتدا باید در سربرگ سازمان خود درخواست کتبی خود را خطاب به یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد با امضایی که آغشته به مهر سازمانِ خودشان است، ارسال کنند.

در نامه ارسالی سازمان باید میزان اعتبار پیش بینی شده برای خرید کتاب، نام و نام خانوادگی نماینده تام الاختیار سازمان با کد ملی و تلفن همراه قید شود.

در نامه باید مشخص شود که درخواست سازمان برای دریافت بن کتاب برای تجهیز کتابخانه است و یا برای خرید کتاب کارکنان سازمان.  آن دسته از سازمان‌هایی که برای کارکنان خود بن اعتباری تهیه می‌کنند، باید در فایل اکسل نام، نام خانوادگی، کد ملی و مبلغ اعتبار هر فرد را تهیه و در هنگام ثبت نام بارگذاری نمایند.

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بررسی درخواست نسبت به تعیین درصد مشارکت معاونت اقدام می‌کند.

در پایان نمایشگاه کتاب، ستاد نمایشگاه صورت وضعیت وجوه واریزی سازمان،  یارانه پرداخت شده معاونت، اعتبار تعیین شده و مبلغ خرید توسط نماینده و یا کارکنان را به صورت فایل اکسلی به سازمان اعلام می‌کند.

خبرنگار: نفیسه خلیلی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • رییسی مجامع جهانی را به یاری به ملت مظلوم غزه فراخواند
  • رئیس جمهور مجامع جهانی و وجدان‌های بیدار بشری را به یاری به ملت مظلوم غزه فراخواند
  • رئیسی مجامع جهانی را به یاری غزه فراخواند
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین