Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری- مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور گفت: متاسفانه متولی مشخصی در حوزه نان نداریم.

قدس آنلاین-ساری؛ سید محمد جعفری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور بعدازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در پاسخ به سوال  خبرنگار قدس آنلاین اظهار کرد: مدیریت نان را بخش های مختلفی از جمله صنعت و معدن، دانشگاه علوم پزشکی، اتحادیه، شرکت غله و فرمانداری ها برعهده دارند که این مساله موجب شده مدیریت نان ساختار مشخصی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوال دیگر قدس آنلاین، آزاد شدن قیمت آرد و نان را راه نجات اقتصادی این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه نه تنها آزادسازی صورت نگرفته، بلکه شاهد رهاسازی در این حوزه هستیم و نانوایی های آزادپز با هر کیفیت و هر قیمتی، نان ارائه می کنند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور با اشاره به اینکه مصرف نان حجیم در استان پایین بوده و باید به سمت استفاده از اینگونه نان ها برویم، افزود: یک واحد تولیدی ۵۰۰ میلیارد تومان برای راه اندازی تولید نان حجیم در مازندران سرمایه گذاری کرده و متاسفانه نمی تواند تولیدات خود را به فروش برساند.

جعفری با اعلام اینکه نان تولیدی در مازندران از نظر کیفیت جزو سه استان برتر کشور است، گفت: دو برابر سرانه کشور، نانوایی در مازندران دایر است بطوریکه به ازای هر ۶۰۰ نفر یک نانوایی داریم درحالیکه در کشور به ازای ۱۲۰۰ نفر یک نانوایی وجود دارد.

گفتنی است: پیش از نشست خبری، خبرنگاران رسانه های گروهی مازندران از واحد تولیدی آرد ستاک نکا بازدید و با روند تولید آرد آشنا شدند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آرد کارخانه آرد نان نان حجیم نانوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو

برای نخستین بار گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو منتشر شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی 373 شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو منتشر شد .


گزارش تفصیلی واردات و صادرات 373 شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو را در جداول پیوست می توانید مشاهده کنید .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • مدیرعامل فصل بعد پرسپولیس مشخص شد | تصمیم مهم در جلسه ۳ نفره
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد